понедељак, 30. септембар 2013.

Bing VS Google

Pre neki dan sam prisustvovao raspravi razlike između algoritama Google i Binga .Na sreću svepruisutnh bio sam prisotan debati an veoma visokom nivou.
Na ovoj tribini , Rand Fishkin specijalista za oblast gde je SEO optimizacija predstavio svoju studiju korelacije algoritama , Google i Bing , koji je takođe objavljen na blogu SEOmoz .

Istraživanje
Cilj istraživanja bio je da se analizira više od 10.000 Google i Bing rezultate pretrage da se utvrdi kako su različiti algoritmi ponašaju . Glavne tačke istraživanja bile su :
Snaga integracije ( interna i eksterna );Tačno ponavljanje ;
Google i Bing ponašaju vrlo slično - Napravite dve stranice , gde se svaka fokusirala pretraživača , ili možete da pretražujete različite gubljenje vremena ;
Bing je veoma blizu ponašanju Google tokom vremena .
Postoje još neke konkretne tačke u toku studija .Posebne karakteristike studije

Po mom mišljenju ,odgovor nije u potpunosti validan , jer profesionalni ( Ted Dziuba ) nije u relaciji sa SEO optimizacija pa ne uzima u obzir naše uslove . Za one koji ne smatraju detaljnu studiju o SEO optimizaciji ima neke jedinstvene karakteristike 
: Prvo , to je na osnovu podataka prikupljenih na osnovu ključnih reči iz Google Adwords-a , ovo je reč kojoj imaju dobar pristup stručnjaci u Sjedinjenim Državama .

Druga važna stvar je indeks podaci sa Linkscape , analizira Internet u analizi sa spoljnim vezama , a koji se odnosi . Otvorenu stranicu Map Eksplorera, mi znamo da ima oko 430 milijardi veze .
Poređenje sa najnovijim javnim informacijama sa Google- u 2008 je imao oko 1 trilion indeksirane veze . Na osnovu ovih podataka možemo videti kako se ovi podaci odražavaju samo na deo celog Interneta .Shodno studiji

Uprkos svojim osobenostima  stručnjak za kome je jača strana SEO optimizacija bi trebalo da bude u stanju da iskoristi sve stavke na tržištu , posebno kada je u pitanju podrška na tržištu .
U delovima studije sa pozitivne korelacije koja dolazi sa  zanimljivo je videti da su elementi dobrog približavanja ( na našem tržištu ) , tako da možete da ih isprobate pre nego što drugima sa manjim u korelaciji .


A oni koji su našli studiju i diskusija ? Čekao odgovore sa više strana.

Нема коментара:

Постави коментар